Ingrediënten
- 100 g Slim Noodles
- 150 g biefstuk
- 50 g sperzieboontjes
- 1 stronk paksoi
- 0.5 stuk rode paprika
- 2 stuk lente-uitjes
- 0.5 stuk limoen
- 10 g pijnboompitten
- 2 el sojasaus
- 2 el vissaus
- grof gesneden verse munt
- klein handje cashew noten
Porties: persoon
Instructies
- Snijd de biefstuk in dunne reepjes. Was de groente en snijd deze in grove stukken. Blancheer de sperzieboontjes.
- Giet een scheut olijfolie in een wok en bak de biefstuk reepjes er snel bruin in.
- Schep het vlees uit de pan en leg het even in een bakje. Bak in dezelfde olie de paprika, sperzieboontjes en paksoi.
- Voeg na ongeveer 3 minuten de Slim Noodles erbij en bak deze nog 2 minuten mee.
- Voeg als laatste de pijnboompitten toe.
- Meng de biefstukreepjes weer met de groenten en Slim Noodles en giet er de sojasaus en vissaus bij. Laat het geheel nog 1 minuten door koken. Dien direct op.
Deel dit Recept