Wat is Slim Pasta?

Slim Pasta, Slim Noodles en Slim Rijst zijn de eerste vetvrije, suikervrije én glutenvrije pasta, noodles en rijst die gemaakt zijn van een plantaardige vezel uit de Konjac plant, genaamd Glucomannan.

Slim Pasta bevat 90% minder kilocalorieën dan gewone pasta, noodles of rijst. 100 gram Slim Pasta of Slim Rijst bevatten slechts 9 kcal!

Doordat Slim Pasta per 100 gram slechts 0,2 gram koolhydraten bevat kan het uitstekend gebruikt worden door diabetici. Daarnaast zijn alle varianten glutenvrij en zijn dus ook zeer geschikt voor mensen met glutenintolerantie, Coeliaki.

Wat is Glucomannan?

Glucomannan is een vezel uit de Konjac plant die vooral groeit in warme streken van Japan, China en Indonesië. Deze vezel staat bekend om zijn bevorderende eigenschappen op de gezondheid. Van deze vezel is door de Europese Autoriteit van Voedselveiligheid (EFSA) wetenschappelijk aangetoond dat het helpt om af te vallen en tevens goed is voor het cholesterolgehalte. Door je gewone pasta, rijst of noodles te vervangen voor Slim Pasta, Slim Rijst of Slim Noodles kun je heel eenvoudig het aantal kilocalorieën en het gehalte koolhydraten en vet beperken van een gerecht.

Hoe bereid je Slim Pasta?

Het bereiden van Slim Pasta, Slim Noodles en Slim Rijst is zeer eenvoudig. Zij hoeven namelijk niet meer gekookt te worden. Je giet de inhoud van een verpakking in een zeef en spoelt het een paar minuten af onder de kraan. Bak of braad je favoriete vlees of vis en voeg saus en groente toe. Voeg als laatste Slim Pasta, Slim Noodles of Slim Rijst toe en verhit het geheel nog een paar minuten.

Waar is Slim Pasta verkrijgbaar?

Slim Pasta, Slim Rijst en Slim Noodles zijn verkrijgbaar bij alle vestigingen van De Tuinen, G&W Gezondheidswinkels, Vitaminstores, DA Drogisterijen en Jumbo Supermarkten. Er zijn 4 varianten verkrijgbaar: Slim Spaghetti, Slim Tagliatelle, Slim Noodles en Slim Rijst. Een zakje bevat 200 gram en is genoeg voor 1-2 doseringen en is 2 dagen houdbaar in de koelkast.

Voedingswaarde Slim Pasta spaghetti/noodles/tagliatelle/rijst

per 100 g

Energie 35 kJ / 9 kcal
Vet 0 g
 waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 0 g
 waarvan suikers 0 g
Vezels     4 g
 waarvan Glucomannan    3,06 g
Eiwitten      0,2 g
Zout 0 g

Ingrediënten: Gezuiverd water, biologisch Konjac meel (Glucomannan) en biologische havervezels (Juroat™) 4,4%.

Waarom Slim Pasta?

slechts 0,2 gram koolhydraten per
0g
Slim pasta

BEVAT
0%
minder kilocalorieën

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en recepten!