[cs_content][cs_section bg_color=”#7f4b96″ parallax=”false” style=”margin: -10px 0px 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”false” marginless_columns=”false” bg_color=”#7f4b96″ style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”]
[/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]Benodigdheden;Boodschappen, inductie plaat, misschien een andere houten plaat of laminaat.
1. Slim Pasta spaghetti met gemengde paddenstoelen, zongedroogde tomaat en rucola
Recept:
1 pakje Slim Pasta Spaghetti
300 g Gemengde paddenstoelen of champignons
120 g zongedroogde tomaatjes
70 g rucola
1 eetlepel pesto
Handje pijnboompitjes
1 rode ui
2 teentjes knoflook
Beetje peper en zout
Bereidingswijze:
Snijd de paddenstoelen en zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Snipper de ui en knoflook fijn en fruit deze vervolgens aan in een bakpan. Doe nu de paddenstoelen erbij en bak deze mee. Spoel de spaghetti af onder de kraan en bak het even mee. Voeg nu de pesto toe en breng het op smaak met wat zout en peper. Voeg als laatst de rucola toe, eet smakelijk![/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]