Vraag en antwoord

Slim Pasta, Slim Rijst en Slim Noodles zijn niet gemaakt van tarwe maar van de wortel van de konjacplant. Hierdoor zijn ze volledig glutenvrij, vetvrij en suikervrij. Ook bevatten ze zo’n 90% minder kilocalorieën dan gewone pasta, rijst of noodles.

100 gram Slim Pasta of Slim Rijst bevat slechts 9 kcal! Slim Pasta is daarnaast rijk aan vezels (glucomannan). Van deze vezel is wetenschappelijk aangetoond dat deze helpt om af te vallen en goed is voor het cholesterolgehalte.

De pasta is geschikt voor iedereen die een lichter verteerbare variant zoekt voor de ‘normale’ pasta’s, noodles en rijst en voor mensen met speciale diëten om af te slanken, voor glutenvrije diëten en voor mensen met diabetes.

Slim Pasta, noodles en rijst zijn neutraal van smaak en kunnen met alle soorten kruiden en saus op smaak gebracht worden. Er kan een sterkgeurende geur uit het zakje komen, dit is de natuurlijke lucht van de Konjac Plant waar de Slim Pasta van gemaakt is. Door de pasta goed af te spoelen onder de kraan verdwijnt deze. Daarnaast neemt de pasta snel de smaak van je gerecht aan zodra deze vermengd wordt met je pangerecht met groente en saus. Dit komt door de zeer absorberende vezel van de plant.
Een verpakking Slim Pasta, Slim Rijst en Slim Noodles van 200 gram is voldoende voor 1 a 2 porties. Een geopende verpakking is nog 2 dagen houdbaar in de koelkast, mits het zakje goed afgesloten is en in het vocht of in water bewaard wordt.
Slim Pasta, noodles en rijst zijn 100% natuurlijk en gemaakt van een plantaardige vezel uit de konjacplant. Deze vezel, genaamd glucomannan staat juist bekend om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Van glucomannan is zelfs wetenschappelijk aangetoond dat het goed is voor het cholesterolgehalte. Er wordt wel aangeraden om voldoende water in te nemen bij het eten van de noodles omdat de Slimvarianten veel vezels bevatten.
Van Slim Pasta zijn geen bijwerkingen bekend. De producten worden juist vaak gebruikt vanwege hun gezondheidsbevorderende eigenschappen. Raadpleeg in geval van twijfel altijd even uw behandelend arts.
Slim Pasta is te koop bij alle vestigingen van Holland & Barrett, Vitaminstores, DA Drogisterijen, SENZA, G&W Gezondheidswinkels en bij de Jumbo.

Er kan een sterkgeurende geur uit het zakje komen, dit is de natuurlijke lucht van de Konjac Plant waar de Slim Pasta van gemaakt is. Door de pasta goed af te spoelen onder de kraan verdwijnt deze.

Daarnaast neemt de pasta snel de smaak van je gerecht aan zodra deze vermengd wordt met je pangerecht met groente en saus. Dit komt door de zeer absorberende vezel van de plant.